27 Ιουλ 2007

Το ΚΕΘΕΑ- Mosaic ζητάει εθελοντές- εκπαιδευτές για εκμάθηση ελληνικής γλώσσας ή/και ηλεκτρονικών υπολογιστών

Το KΕΘΕΑ – Μοsaic (Διαπολιτισμικό Μεταβατικό Κέντρο), είναι ένα από τα προγράμματα του ΚΕ.Θ.Ε.Α. ( Kέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – Ν.Π.Ι.Δ., Ν. 1729/87) και προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης και απεξάρτησης από εξαρτησιογόνες ουσίες.

Το ΚΕΘΕΑ - Mosaic ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2003 και έχει ως βασικό στόχο: Την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των μεταναστών και προσφύγων, όσον αφορά στην Πρόληψη, στην Παροχή Συμβουλευτική και στην Υποστήριξη εξαρτημένων από ουσίες. Ιδιαίτερη σημαντική υπηρεσία θεωρούμε την εκπαίδευση των μελών μας με απώτερο σκοπό την ομαλή τους ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία. Στην προσπάθεια μας αυτή θεωρούμε σημαντική την ενεργή συμμετοχή των πολιτών μέσω της εθελοντικής προσφοράς.

Η συμμετοχή στη διαδικασία αυτή, δεν καθορίζεται από την παροχή ανιδιοτελούς προσφοράς ή φιλανθρωπικής διάθεσης, αλλά σχετίζεται με την υιοθέτηση αξιών, όπως η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα, η αυτοβοήθεια και η ενδυνάμωση των κοινωνικά αποκλεισμένων.

Εάν συμφωνείτε με τις πιο πάνω αρχές και επιθυμείτε να προσφέρετε μέρος του χρόνου σας όσον αφορά την εκπαίδευση των μελών στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές ή/και στην ελληνική γλώσσα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μοsaic στο τηλεφωνο 210-8256944.

Δεν υπάρχουν σχόλια: